Svt utrikeskorrespondenter 2020

Lär känna SVT:s korrespondenter – SVT Nyheter

Lär känna SVT:s korrespondenter | SVT Nyheter

Jag älskar mitt jobb som utrikeskorrespondent. För mig finns det inget bättre än att själv vara på plats ute i världen och rapportera hem …

När andra flyr därifrån, springer de rakt in i stormen. Jordbävningar, krig och våldsamma demonstrationer är deras vardag. Varje dag berättar de för oss om vad som sker i världen och beskriver en verklighet som många av oss aldrig hade fått ta del av annars.Här är SVT:s korrespondenter.

Korrespondenterna – SVT Play

Korrespondenterna Live – SVT Om oss

3 aug. 2020 — På grund av rådande pandemi direktsänder SVT utan publik och programledare är Anna Hedenmo och Johan Ripås. Foto från förra årets evenemang i …

Mediesnacket: Utrikeskorrespondenter på plats i Ukraina

Här är SVT:s korrespondenter | SVT Nyheter

18 aug. 2021 — Se när SVT:s Asienkorrespondent Ulrika Bergsten blir förföljd av polisen och stöter på motstånd även från uigurer.

De åker till områdena som andra flyr från. Deras vardag är att möta makthavare och berätta om katastrofer men också reportage om vanliga människor som hjälper oss att bättre förstå världen. Det här är SVT:s korrespondenter och några av deras reportage.

De blir korrespondenter i Mellanöstern – Samir Abu Eid gör …

Malin Mendel | SVT Nyheter

Mitt första tv-reportage var från Nepal 1999, sedan följde resor till Burma, USA och många fler innan jag kom till Indien 2005. Efter mer än tio år har jag …

Mitt första tv-reportage var från Nepal 1999, sedan följde resor till Burma, USA och många fler innan jag kom till Indien 2005. Efter mer än tio år har jag besökt stora delar av landet och samlat på mig otaliga recept. Så jag kan ägna mig åt min passion – laga mat och titta ut över Bombays hustak.

SVT on Twitter: “SVT:s utrikeskorrespondenter samlas i en …

Korrespondenterna | SVT Play

Korrespondenterna möts i en direktsändning och svarar på publikens frågor om både sina bevakningsområden och utmaningar i yrket.

Livet som utrikesreporter – möt Tomas och Jonas – QX

Mediesnacket: Utrikeskorrespondenter på plats i Ukraina | UR Play

SVT:s utrikeskorrespondenter Samir Abu Eid och Salim Alsabbagh berättar om hur det är att rapportera från kriget i Ukraina, och varför det är viktigt att …

SVT:s utrikeskorrespondenter Samir Abu Eid och Salim Alsabbagh berättar om hur det är att rapportera från kriget i Ukraina, och varför det är viktigt att vara på plats som journalist.

De blir nya korrespondenter i Mellanöstern – Dagens Media

26 apr. 2021 — Samir Abu Eid och Salim Alsabbagh blir SVT:s korrespondenter i … med 2020 – men en betydande prisnedgång jämfört med för 3-4 år sedan.

Samir Abu Eid och Salim Alsabbagh blir SVT:s korrespondenter i Mellanöstern.

3 aug. 2020 — SVT:s utrikeskorrespondenter samlas i en direktsändning där tv-publiken kan ställa frågor direkt till … 9:34 AM · Aug 3, 2020.

Livet som utrikesreporter – möt Tomas och Jonas – QX

7 dec. 2020 — Livsstil2020-12-07. T.h Tomas Kvarnkullen utrikeskorrespondent TV4, t.v Jonas Sverin utrikeskorrespondent SVT.

En bor i London, den andra i Washington. En rapporterar för SVT. den andre för TV4. Möt Jonas Sverin och Tomas Kvarnkullen som båda jobbar som utrikesreportrar.

Keywords: svt utrikeskorrespondenter 2020