Svt play sanningen om fetma

Streama Sanningen om fetma – SVT Play – Webb-TV.nu

Sanningen om fetma – SVT Play

Sanningen om fetma. Brittisk vetenskapsdokumentär från 2016 på SVT Play. Vi vet alla att fetma är ett stort problem, och vi tror att anledningen är att vi …

Sanningen om fetma SVT Play Stream Webb-TV – TV tablå

Sanningen om fetma SVT Play Stream Webb-TV

Streama Sanningen om fetma på SVT Play. Se senaste och alla tidigare tillgängliga avsnitt. SVT Play webb-tv, streama program, serier och filmer gratis.

Sanningen om fetma SVT Play. Brittisk vetenskap från 2016. Vi vet alla att fetma är ett stort problem, och vi tror att anledningen är att vi äter för mycket samtidigt som vi motionerar för lite. Men den senaste forskningen… Titta på, streama online webb-tv, serier och filmer gratis.

Sanningen om fetma – TV.nu

Sanningen om fetma | TV.nu

Vi vet alla att fetma är ett stort problem, och vi tror att anledningen är att vi äter för mycket samtidigt som vi motionerar för lite.

Vi vet alla att fetma är ett stort problem, och vi tror att anledningen är att vi äter för mycket samtidigt som vi motionerar för lite. Men den senaste forskningen pekar på helt andra anledningar. Faktum är att vi blir fetare trots att har samma kaloriintag och motionerar lika mycket som på 70-talet. Så varför är var fjärde person överviktig? Och vad innebär det egentligen att vara fet? Följ med Calvin Bavin när han lär oss hur små ändringar kan ge stora skillnader i våra liv.

Sanningen om fetma – Näringslära – DietDoctor Forum

… kommer kunna ses på svt play från 12 april till 12 maj. https://www.svtplay.se/video/23305750/sanningen-om-fetma?start=auto.

Såg att denna dokumentären kommer kunna ses på svt play från 12 april till 12 maj. https://www.svtplay.se/video/23305750/sanningen-om-fetma?start=auto

Därför ska du inte skuldbelägga människor med övervikt

Därför ska du inte skuldbelägga människor med övervikt | SVT Nyheter

26 jan. 2017 — Generellt kan man säga att gränsen för övervikt går vid BMI 25 och för fetma vid 30.

Att säga åt en människa som lider av övervikt eller fetma att äta mindre och röra sig mer fungerar inte. Det menar en av Sveriges främsta fetmaforskare.

Lista: Det här visste du inte om vikt – SVT Nyheter

Lista: Det här visste du inte om vikt | SVT Nyheter

12 sep. 2020 — 20.00. Programmet går också att se redan nu på SVT Play. … Därför får sumobrottare inte fetmarelaterade sjukdomar … (svtplay.se).

Hadzafolket i Tanzania rör sig mer per dag än vad genomsnittsamerikanen gör på en vecka – ändå förbränner de lika många kalorier. Det finns också personer som känner sig mätta nästan hela tiden på grund av en genvariation.

Mikael Österby – Wikipedia

Mikael Österby ansvarar årligen för över 1000 timmar till SVT PLAY, SVT1, SVT2 och Kunskapskanalen inom natur, vetenskap, historia, dokumentär, …

Vetenskap – Kunskapskanalen

Det får vi veta när kemi, fysik och mikrobiologi bakom matlagning avslöjas. Amerikanskt faktaprogram från 2022. UR.

Lär dig hur världen fungerar genom vetenskapsprogram.

Keywords: svt play sanningen om fetma